Aviokompanija

Qatar Airways

Qatar Airways

Qatar Airways

Qatar Airways (القطرية) je nacionalni avio prijevoznik Katara. Sjedište avio prijevoznika je u Dohi na međunarodnoj zračnoj luci Hamad. Qatar Airways je član alijanse oneworld, ima flotu od 190 zrakoplova, koja leti na 150 međunarodnih destinacija. Posjeduje ocjenu od pet zvjezdica.

Program lojalnosti (Frequent Flyer): Privilege Club

Online prijava na let (web check-in)

Online prijava na let moguća je na web stranici ili putem mobilne aplikacije od 48 h (24 h za SAD) do 90 minuta prije leta.

Qatar Airways, trijumfirao je u četiri kategorije na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Business Traveller u hotelu Royal Garden u Londonu. Nacionalni prijevoznik države Katar i dalje je prepoznat po svojoj izvrsnosti na globalnoj razini, nagrađivan je za najbolju zrakoplovnu tvrtku na duge relacije, najbolju poslovnu klasu, najbolju bliskoistočnu zrakoplovnu tvrtku i najbolju hranu i piće tijekom leta. ocijenjeno od strane poslovnog putnika. Središte zrakoplovne kompanije, Međunarodna zračna luka Hamad (DOH) u Dohi, u Kataru, također je proglašena najboljom zračnom lukom na Bliskom istoku i drugom najboljom zračnom lukom na svijetu. Prestižne nagrade Business Traveller odaju počast najboljim imenima u industriji putovanja i ugostiteljstva više od 30 godina, prema glasovanju čitatelja Business Travelera.

eTours.hr koristi kolačiće (cookie) i slične tehnologije za unaprjeđenje korisničkog iskustva.
Daljnjim korištenjem stranice slažete se s korištenjem kolačića.  Više informacija »