Program lojalnosti

Beyond Business

Beyond Business

Beyond Business

Beyond Business je korporativni program lojalnosti avio prijevoznika Qatar Airways, namijenjen pravnim osobama, malim i srednjim tvrtkama.

Registracija

Registracija je dostupna za pravne osobe unutar Europe i Amerike. Registracija se vrši na web stranici Qatar Airways Beyond Business unosom potrebih podataka (naziv tvrtke, zemlja, djelatnost koju obavlja).

Skupljanje milja

Pravna osoba za svaki potrošeni dolar svojih zaposlenih prilikom putovanja, dobiva Qrewards bodove, koji se mogu upotrijebiti za kupnju novih letova.

Qrewards je nova valuta koju Qatar Airways primjenjuje u ovom korporativnom programu. Vrijednost 1 Qrewards = 1 $.

Qrewards se može skupljati neovisno gdje kupujete avio kartu, putem weba avio kompanije ili preko naše agencije.

Trošenje milja

Skupljene milje se mogu trošiti na neke od pogodnosti u ponudi: novi letovi bez obzira na datum putovanja, prelazak u višu klasu, nagrade …

Upravljanje Beyond Business programom se vrši preko portala na kojem se može vidjeti stanje Qrewards bodova, izvještaji i mogu se birati nagrade.

Statusi članstva

Beyond Business statusi članstva

Elevate: početni nivo gde se zarađuje 1 Qrewards bod za svaki potrošeni dolar. Zaposleni imaju pravo na pogodnosti Qatar Airways Privilege Club.

Accelerate: stječe se nakon potrošnje 25.000$. Na ovom nivou dobiju se 2 Qrewards bodova za svaki potrošeni dolar. Zaposleni imaju pravo na dvije propusnice za bilo koji lounge avio kompanije Qatar Airways, pogodnosti Privilege Club i dobije se poklon članstvo za Silver Privilege Club za dva zaposlena.

Ascent: stječe se nakon potrošenih 100.000$. Na ovom nivou dobiju se 3 Qrewards bodova za svaki potrošeni dolar. Zaposleni stječu pravo na 5 propusnica za bilo koji lounge avio kompanije Qatar Airways, poklon članstvo za Gold Privilege Club za 5 zaposlenih i pogodnosti Privilege Club mogu koristiti svi zaposleni.

eTours.hr koristi kolačiće (cookie) i slične tehnologije za unaprjeđenje korisničkog iskustva.
Daljnjim korištenjem stranice slažete se s korištenjem kolačića.  Više informacija »