Program lojalnosti

Blue Biz

Blue Biz

Blue Biz

Blue Biz je korporativni program lojalnosti avio prijevoznika Air France kojem mogu pristupiti pravne osobe diljem svijeta.

Svaki puta kad neki zaposlenik putuje avio prijevoznicima kao što su Air FranceKLMDelta Air LinesChina Southern Airlines i Kenya Airways  skuplja takozvane Plave kredite.

Registracija

Registracija je besplatna i možete ju izvršiti na Air France BlueBiz. BlueBiz je otvoren za sve pravne osobe, osim onih koje već imaju neki vid partnerstva s prijevoznicima Air FranceKLMDelta Air LinesChina Southern Airlines i Kenya Airways.

Nakon registracije e-poštom će vam stići potvrda o otvorenom korisničkom računu i broj kartice za program lojalnosti koji je odmah spreman za korištenje .

Skupljanje milja

Ukoliko netko od zaposlenih putuje s prijevoznicima Air FranceKLMDelta Air LinesChina Southern Airlines i Kenya Airways, automatski mu se dodjeljuju Plavi krediti. Potrebno je samo prilikom rezervacije/kupnje karte dati broj BlueBiz kartice tvrtke. Jedan Plavi kredit iznosi jedan dolar. Broj kredita ovisi o odredištu i razredu putovanja.

Trošenje milja

Kako možete trošiti milje u programu lojalnosti Blue Biz?

Karta – za zamjenu Plavih kredita za avio kartu, potrebno je imati dovoljno da bi se pokrila odabrana tarifa.

Mijenjanje razreda (upgrade) – Plavi krediti mogu se iskoristiti za promjenu na viši razred putovanja. U većini slučajeva se promjena radi na zračnoj luci, iako se preporučuje ovo napraviti unaprijed zbog ograničenog broja sjedala.

Hrana na letu – na interkontinentalnim letovima u Premium ekonomskoj i ekonomskoj klasi, nude se tri tradicionalna jela kao i četiri jela s a-la-carte menija.

Prtljaga – Plavim kreditima može se online kupiti dodatna predana prtljaga.

eTours.hr koristi kolačiće (cookie) i slične tehnologije za unaprjeđenje korisničkog iskustva.
Daljnjim korištenjem stranice slažete se s korištenjem kolačića.  Više informacija »