Program lojalnosti

FlyPass

FlyPass

Flypass

Flypass program lojalnosti bez ikakve obaveze i doplate nudi svojim putnicima šansu da skupljaju milje pri svakom letu. Milje (KMiles) se skupljaju prilikom svakog leta, ovisno o segmentima leta, vrsti usluge i same tarife.

Registracija

Registracija – prijava za ovaj program lojalnosti vrši se na web stranicama Air Malta avio kompanije. Sastoji se od par jednostavnih koraka koji uglavnom podrazumjevaju unošenje osobnih podataka. Po uspješnoj registraciji će na vašu email adresu biti dostavljen broj kartice koji je neophodno unositi prilikom online kupovine avio karata.

Skupljanje milja

Svakim letom ove avio kompanije putnici skupljaju milje. Ovisno od klase kojom se leti i od destinacije varira i broj milja koje se mogu skupiti. Broj milja na računu se uvećava tek kada se završi putovanje.
Bonus milje koje putnici mogu dobiti ovise od njihovog trenutnog nivoa članstva.

Trošenje milja

Skupljene milje putnici mogu iskoristiti da pređu na višu klasu, mogu boraviti u salonima na aerodromima gdje ova avio kompanija prometuje, kao i za nagradne letove.

Statusi članstva

  • Temporary Tier Level – kao registrirani član Flypass programa lojalnosti, putnici automatski imaju status privremenog članstva. Nakon što skupe 10.000 KMmiles-a, tijekom jedne kalendarske godine, prelaze na Permanent Tier status.
  • Permanent Tier Level – ovaj nivo članstva donosi mnoge pogodnosti kao što su prioritet na listi čekanja, bebama se let ne naplaćuje, garanciju rezervacije, 5 kg dodatne prtljage, posebni šalteri za check-in itd.
  • Diamond Tier Level – da bi se dostigao ovaj status, morate skupiti 35.000 KMiles-a.  U ovaj broj milja se ne računaju nagradno stečene milje. Kako je status podložan obnavljanju, putnici moraju svake godine imati novih 35.000 milja.

eTours.hr koristi kolačiće (cookie) i slične tehnologije za unaprjeđenje korisničkog iskustva.
Daljnjim korištenjem stranice slažete se s korištenjem kolačića.  Više informacija »