Program lojalnosti

Royal Orchid Plus

Royal Orchid Plus

Royal Orchid Plus

Program lojalnosti Royal Orchid Plus jedinstvena je prilika za putnike da ostvare popust prilikom kupovine avio karata i iskoriste raznolike povoljnosti koje program nudi.

Skupljene milje mogu se iskoristiti za besplatnu avio kartu kao i mnogobrojne usluge na letovima avio kompanije Thai Airways i članica Star Alijanse.

Registracija

Registrati se možete na web stranici avio kompanije Thai Airways. Navedena polja potrebno je popuniti sa osobnim podacima te potom kreirati nalog za pristup miljama.

Zarađene milje moguće je potrošiti za besplatnu avio kartu kao i brojne usluge koje na letovima nudi avio prijevoznik Thai Airways.

Skupljanje milja

Milje se mogu skupljati na svim letovima Thai Airways. Broj milja koji se može skupiti uvjetovan je izborom tarife, putničke klase i dužine leta.

U okviru promotivnih tarifa, milje se ne mogu skupljati. Za Thai Airways letove manje od 500 milja dužine, može se skupiti minimalno 500 milja. S povećavanjem miljaže leta povećava se i broj skupljenih milja.

U zavisnosti od uvjeta avionske karte u okviru ekonomske klase postotak skupljenih bonusa iznosi od 25% do 100%, u premium klasi 110%, royal silk klasi 125% a u royal prvoj klasi 150%.

Trošenje milja

Royal Orchid milje možete potrošiti na različite načine:

  • kupnjom avio karata na Thai Airways i u okviru Star Alijanse
  • banke i telekomunikacijske mreže
  • hotelski smještaj, rent-a car agencije
  • usluge poslovne klase i korištenju salona
  • dodatan komad prtljage

Statusi članstva

Skupljeni bonusi omogućavaju putnicima napredovanje po nivoima članstva.

Royal Orchid Plus nivoi članstva

  • Osnovni – stječe se prilikom učlanjenja u program lojalnosti.
  • Silver  stječe se nakon 10 000 milja tijekom jedne kalendarske godine. Putnici imaju slijedeće pogodnosti: dodatnih 10kg prtljage, prioritetna prijava na let na šalteru, brza traka.
  • Gold  stječe se nakon 50 000 milja tijkom jedne kalendarske godine. Check in na posebnim šalterima, dodatnih 20kg prtljage, besplatna rezervacija sjedišta u željenoj zoni, pristup salonu poslovne klase.
  • Platinum – status namjenjen je redovnim putnicima royal silk i royal prve klase. Potrebno je skupiti 80000 milja tijekom 12 mjeseci u poslovnij i prvoj klasi. Pored posebnih šaltera za prijavu na let, brze trake, putnik može ponijeti dodatnih 30kg predabe prtljage, izbor sjedišta u željenoj zoni i apsolutni komfor na letu.

eTours.hr koristi kolačiće (cookie) i slične tehnologije za unaprjeđenje korisničkog iskustva.
Daljnjim korištenjem stranice slažete se s korištenjem kolačića.  Više informacija »