Program lojalnosti

Skywards

Skywards

Skywards

Skywards je program lojalnosti avio prijevoznika Emirates. Korištenjem letova Emirates avio kompanije, kao i njenih brojnih partnera, skupljate Tier i Skywards milje. Milje se mogu skupljati prilikom korištenja specijalnih ponuda ostalih partnera (banke, trgovine, hoteli itd). Skupljene milje vrijede tri godine.

Registracija

Registracija za program lojalnosti je besplatna. Potrebno je registirirati se na web stranici prijevoznika. Članstvo daje putnicima mogućnost skupljanja i trošenja miljea s prijevoznicima Emirates i Flydubai, kao i njihovim mnogobrojnim partnerima. Prilikom prvog leta svaki novi član dobija bonus dobrodošlice od 5.000 milja.

Skupljanje milja

Milje se skupljaju pri svakom letu, a broj ovisi o odredištu, razredu putovanja i razini članstva. U Prvom i poslovnom razredu dobivaju se bonusne milje a po razinama članstva: +25% bonus milja za Silver članove, +50% za Gold i +75% za Platinum.

Milje se mogu skupljati pri svakoj kupovini usluga kod nekog od globalnih partnera avio prijevoznika Emirates: avio prijevoznici, rent-a-car tvrtke, hoteli, bane, itd. Osim Skywards milja, dodatno se skupljaju i statusne milje sa svakim letom avio prijevoznika Emirates i Fly Dubai na bilo kojem tarifnom razredu.

Trošenje milja

Milje se mogu trošiti na neke od povoljnosti:

  • Nagradne avio karte na letovima Emirates i flydubai
  • Promjena na viši razred
  • Ulaznice za sportske događaje i koncerte
  • Hotelski smještaj, rent-a-car
  • Milje se mogu prenijeti i pokloniti, kao i donirati nekoj od dobrotvornih organizacija.

Razine članstva

Skywards razine članstva

Putnici dobivaju milje na svakom letu Emirates ili flydubai. Ovisno o broju skupljenih milja, postoje razine članstva unutar programa lojalnosti, a samim time i različite povlastice:

Emirates Skywards Blue: prioritetna lista čekanja, promjena na viši razred u zračnoj luci, plaćeni pristup salonu, neograničen Wi-Fi na letovima u Prvoj klasi. 

Emirates Skywards Silver: potrebno 25.000 Tier milja ili 25 letova u godinu dana: prioritetna lista čekanja, besplatni odabir sjedala, +25% bonus milja, promjena na viši razred u zračnoj luci, besplatni pristup salonu, promjena u viši razred u zrakoplovu, neograničen Wi-Fi na letovima od poslovnog razreda, prijava na let na šalterima poslovnog razreda, +12 kg dodatne predane prtljage

Emirates Skywards Gold: potrebno 50.000 Tier milja ili 50 letova u godinu dana: prioritetna lista čekanja, besplatni odabir sjedala, +50% bonus milja, promjena na viši razred u zračnoj luci i u zrakoplovu, besplatni pristup salonu, garantirana sjedala na letovima, neograničen Wi-Fi na letovima od ekonomskog razreda, prioritetna prijava na let, prioritetni ukrcaj, prioritetna prtljaga, +16 kg dodatne predane prtljage

Emirates Skywards Platinum: potrebno 150.000 milja u godinu dana: prioritetna lista čekanja, besplatni odabir sjedala, +75% bonus milja, promjena na viši razred u zračnoj luci i u zrakoplovu, besplatni pristup salonu, garantirana sjedala na letovima, neograničen Wi-Fi na letovima u svim razredima, prioritetna prijava na let, prioritetni ukrcaj, prioritetna prtljaga, +20 kg dodatne predane prtljage, milje ne ističu

eTours.hr koristi kolačiće (cookie) i slične tehnologije za unaprjeđenje korisničkog iskustva.
Daljnjim korištenjem stranice slažete se s korištenjem kolačića.  Više informacija »