Popularni letovi

Zagreb - Dallas

abudhabi

Najpovoljniji let Zagreb - Dallas - Najpovoljnije cijene avio karata: Zagreb - Dallas

Dallas Fort Worth

Jedan od najvećih gradova savezne američke države Texas. Smješten je na jugu ove prostrane zemlje, okružen brojnim jezerima.

Osnovan sredinom XIX stoljeća, danas je sjedište brojnih svjetskih kompanija i predstavlja centar telekomunikacija, avio i naftne industrije.

Prostrani parkovi i muzeji samo neka su od mjesta na kojima se možete opustiti i uživati u izuzetnim ponudama koje ova metropola nudi.

Turističke atrakcije

Istražite znamenitosti Dallasa, a naša preporuka je da obavezno posjetite:

  • Perot Museum of Nature and Science – podjeljen je na tematske cjeline i u svakom dijelu naći ćete interaktvne edukativne uređaje. Obavezno posjetite i 3D kino ako imate vremena
  • Reunion Tower – najistaknutija i najprepoznatljivija građevina u Dallasu. Na vrhu se nalazi restoran iz kojeg možete vidjeti grad iz svih smjerova
  • Klyde Warren Park
  • Arboretum i botanički vrt – na nekoliko minuta udaljenosti od centra grada. Prostire se na 66 hektara duž jugoistočne obale Bijelog jezera. Četrnaest svjetski poznatih objekata prikazuje sezonsko cvijeće, grmlje, drveće i zbirke biljaka.
  • Fort Worth Zoo – prostire se na 106 hektara i ima više od 2.000 egzotičnih životinja. Osnovan je 1888. godine i smatra se jednim od najstarijih.

eTours.hr koristi kolačiće (cookie) i slične tehnologije za unaprjeđenje korisničkog iskustva.
Daljnjim korištenjem stranice slažete se s korištenjem kolačića.  Više informacija »